ékszerkészítés és egyéb ügyességek

Ékszerstart

Ékszerstart

Szerelőkarikák használata

2020. november 10. - Cs. Andi

Kezdő ékszer-készítőknek szeretnék segíteni egy most induló sorozattal az alapok megismertetésében. Alkotni mindig minden körülményben jó dolog, legyen az akár szellemi alkotás, akár kézzel fogható végeredmény. A hobbi ékszerkészítés kikapcsol, feltölt, megélhetjük kreativitásunkat, nem is egy költséges elfoglaltság, és a végeredmény a legtöbb esetben egy használható vagy elajándékozható dolog lesz. 

szerelokarikak.JPG

Az első bejegyzésben a szerelőkarikákat és azok használatát mutatom be nektek. Bár csak nagyon ritkán látványelemek, figyelni kell a használatukra, mert esztétikailag is el tudja rontani a végeredményt például egy rosszul megformált szerelőkarika illetve az elkészült ékszer stabilitásáért is gyakran ezek a picike alkatrészek felelnek.

 

 

Tovább olvasom... 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszerstart.blog.hu/api/trackback/id/tr3916274842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása