ékszerkészítés és egyéb ügyességek

Ékszerstart

Ékszerstart

3D-s fenyőfa papírból, letölthető sablonnal

2015. december 16. - Cs. Andi

Nem is gondolnátok, milyen egyszerű elkészíteni ezt a mutatós papírdekorációt!

Karácsonyi 3D-s papírdekorácio

 

 Nyomtatóközelben vagytok? Akkor látogassatok el a Hattifant weboldalra , ahol megtaláljátok a sablonok linkjét ("Printables" alatt sorakoznak, onnan kattintható a különböző fenyőfák és az őzike kivágható sablonja is). Csak ki kell nyomtatni, körbevágni és meghajtogatni a gyerekekkel. A videó pontról pontra elmutogatja, de ezt tényleg még elrontani sem lehet!

 (Ha pedig épp nem tudtok nyomtatni, akkor sincs veszve semmi, én egy átlátszó tankönyvborítóra másoltam át egyenesen a képernyőről, onnan pedig egy A4-es lapra.)

Ha te magad is szeretsz kreatívkodni, varrni vagy ékszereket készíteni, érdekelnek alapanyagok és inspirációk, iratkozz fel hírlevelünkre, így mindig időben értesülsz az új bejegyzéseinkről és híreinkről!

hirlevel_feliratkozas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszerstart.blog.hu/api/trackback/id/tr2516249594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása