ékszerkészítés és egyéb ügyességek

Ékszerstart

Ékszerstart

Szalvétahajtogatás lépésről lépésre (videó)

2019. december 15. - Cs. Andi

A legegyszerűbb ételek is jobban esnek felnőttnek és gyermeknek egyaránt, ha dekoratív teríték mellett, ötletes tálalásban kerülnek az asztalra. Tudjuk mindnyájan, hogy egy szép étkészlet, a hozzávalók kreatív elrendezése mennyire fel tud dobni egy hivatalos ebédet vagy akár egy családi vacsorát is, ezért érdemes a következő videóból ellesni néhány szalvéta-hajtogatási trükköt. Egész pontosan kilencet!

szalvétahajtogatás lépésről lépésre

 

Ha a hétköznapokon nincs is időnk ilyesmire, karácsonykor mindenképp megéri rááldozni azt a néhány percet. Addig még gyakorolhatunk is. Bár szerintem némelyik egyszerűbb, mint elsőre gondolnánk!

 

Ha te magad is szeretsz kreatívkodni, varrni vagy ékszereket készíteni, érdekelnek alapanyagok és inspirációk, iratkozz fel hírlevelünkre, így mindig időben értesülsz az új bejegyzéseinkről és híreinkről

hirlevel_feliratkozas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszerstart.blog.hu/api/trackback/id/tr6916249550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása