ékszerkészítés és egyéb ügyességek

Ékszerstart

Ékszerstart

Ékszerek és keresztszemek

2016. augusztus 12. - Cs. Andi

Nem mindig az egyszerű megoldásokat keressük... 

Keresztszemezés. Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy helyes-e, hogy naponta órákat áldozok erre a szerelemre. Mert ez nem csak arról szól ám, hogy fogom a tűt és a hímzővásznat, és öltögetek szorgalmasan.  Ennél sokall izgalmasabb a mintakeresés, és még ez a könnyebb, amikor van konkrét elképzelés, hogy mi is készül, és mihez is keresgélek. Mert néha csak minta van, ami olyan csodálatos, hogy muszáj valamit kitalálni, amin majd díszeleghet. Valahol a 2 perces bizsuk ellensúlyozására születhetett meg az agyamban az ötlet, hogy keresztszemes ékszereket is készítsek.   Meg azért is, mert hímezni is szerettem volna, és ékszert is készíteni.  Így minden lett egyszerre. 

 

 

 

Ékszerkészítéshez alapanyagokat Ékszerstart webshopunkban is találsz.

Ha szeretsz ékszereket készíteni, érdekelnek alapanyagok és inspirációk, az oldalon hírlevélre is feliratkozhatsz, így mindig időben értesülsz az újdonságainkról.

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszerstart.blog.hu/api/trackback/id/tr3516248242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása